Diana Zijlmans


efteling dianaDe ontmoeting met Biodanza, in april 2001, was voor mij thuiskomen. Ik werd uitgenodigd  het leven ten volle te leven. De diversiteit van mensen zonder oordeel mogen aksepteren in zachtheid en aanwezigheid. Biodanza versterkt het plezier om in verbinding te zijn met mezelf en met anderen, in het leven authentiek zijn en tegelijkertijd in volledige verbinding en beweging met de ander en mijn omgeving.
Respect, vertrouwen en intimiteit, herstelde zich om in afstemming te kunnen leven. Biodanza is voor mij een fantastisch systeem en ondersteunend middel om het leven in alle overvloed te leven.
Daar ik graag mijn eigen ervaring door wilde geven ben ik de opleiding tot biodanzafacilitator gaan volgen in Amsterdam en Brussel. Na jaren de wekelijkse groep met veel plezier te faciliteren was de volgende stap voor mij daar; de opleiding tot didactisch docent in Milaan en Sao Paulo o.l.v. Rolando Toro te gaan volgen.Vijf jaar later heb ik voor de tweede maal de opleiding tot didactisch docent genoten in Zuid frankrijk.

Het leven doorvlochten met Biodanza brengt mij steeds weer nieuwe groeimogelijkheden in liefhebbende vrouw/partner/moeder/dichter/dromer/natuur/reiziger kortom; "levensgenieter" te zijn.