Voortraject van de nieuwe Cyclus

We bieden je een unieke kans om kennis te komen maken met de Biodanza-opleiding in Eindhoven. Een mogelijkheid om de mensen te leren kennen en de sfeer te ervaren, maar ook om te ontdekken of deze school iets voor jou is, als opleiding om biodanza-facilitator te worden, of als een veilige en stimulerende omgeving voor een verdieping van je eigen ontwikkelingsproces.

We organiseren n.l. een voortraject van 6 zondagen voordat we in Januari 2022 met de 5e cyclus van start gaan. Deze 6 zondagen hebben de vorm zoals die ook in een schoolweekend gebruikelijk is: een stuk Biodanza-theorie, vivencia, lunch en rust, en nog een vivencia. 

In het theoretisch gedeelte introduceren we enkele onderwerpen die de basis vormen van Biodanza en die tijdens de opleiding uitgebreid aan de orde komen.

 

 

 Programma:

20 juni 2021: Herstel van de verloren eenheid tussen Mens en Natuur

Wat wordt er allemaal samengebundeld in Biodanza. De cultuur van de toekomst zal een cultuur van het leven zijn gebaseerd op affectiviteit en ethisch bewustzijn.

11 juli 2021: De volmaakte samenhang tussen het universum en de levende wezens 

Hoe komt het dat niet alleen onze stemming verbetert door te dansen, maar ook ons lichamelijk welzijn? Solidariteit tussen de cellen, organische regulatie, welbevinden. 

22 augustus 2021: Totaal verbonden in het moment.

Intens en liefdevol beleven, wat is de vivencia in ons? Volledig in het belevingsmoment mogen zijn.

19 september 2021: Herstel van onze Oorspronkelijke functies

Spel, vreugde,  verlangen, vernieuwing,  tederheid, extase en intensiteit zijn toegankelijk door het herstel van onze instincten.

17 oktober 2021: De toegang tot de kennis van het zelf en de wereld

Menselijke beweging heeft zijn wortels in de actie en de lichamelijke ervaring, afstemmen op het ritme, in tune zijn met de ander, samenwerken en verbinden. 

21 november 2021: Leven en liefde voor algeheel welbevinden

Affectiviteit omvat de complete evolutie van het menselijke ras van de conceptie tot volwassenheid. Het geniale in onze mensheid is niet de intelligentie maar affectief  gericht  zijn op tolerantie, compassie, vriendschap en liefde.

Investering: € 55,- per zondag. 

Tijden: 10.00 - ±18.00 uur, ontvangst vanaf 9.30 uur